Starity

A Papa Roach frontembere öngyilkos akart lenni

2012. szeptember 26. 21:09   |   Szerző: LadyAly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Papa Roachból ismert Jacoby Shaddix rengeteg problémával küszköd, ezért véget akart vetni a szenvedésnek. Szerencsére egy dal kiutat mutatott számára, méghozzá az utolsó pillanatban.

hirdetés
A Papa Roach frontembere öngyilkos akart lenni

A Papa Roach legújabb albumáról és a közelgő turnéról szóló hírek hallatán az ember azt gondolná, a kaliforniai banda háza táján minden a legnagyobb rendben van. Ám korántsem ez az igazság: a frontembernek számos gonddal meg kell küzdenie élete során.

Jacoby Shaddix súlyos hangszálproblémai miatt a zenekarnak le kellett mondania az Uproar fesztiválturné maradék fellépéseit. Jacobynak már a korábbi koncerteken is sok problémát okozott ez, ami miatt augusztus végén sürgősségi műtétet hajtottak végre rajta. A frontember szerencsére már jobban van, így a november 8-án Minszkben induló európai turné már mehet, a tervek szerint.

Ez azonban csak az egyik probléma, amivel az énekesnek meg kellett küzdenie. Komoly gondjai voltak az alkohollal és a házasságával is. Erről a brit Metal Hammer magazinnak adott interjút.

„Sausalitóba mentem, hogy felakasszam magam. Kib...ott egy helyre kerültem, ember. A pia, az életvitelem, meg a nő, akivel 16 éves korom óta együtt voltam... Sosem törtem még össze ennyire. Komolyan arra készültem, hogy befejezem az egészet.”

Azt is elmondta, hogy alkoholproblémája már tíz éve tart, Kellyhez fűződő kapcsolata viszont már húsz éve.

„Eljött az a pillanat, amikor már nélkülem akarta felfedezni az életet. Mindig is ettől féltem a legjobban.”

Jacoby a szállodai szobában arra készült, hogy még egyszer utoljára felhívja telefonon a családját, és elbúcsúzik tőlük, ám az utolsó pillanatban rájött, hogy képtelen lenne véget vetni az életének.

„Az öngyilkosság a létező legönzőbb dolog. Végül úgy döntöttem, hogy el kell viselnem a fájdalmat, ezen át kell esnem. Inkább kib...ottul megírtam egy dalt...”

A szerzemény a Before I Die címet viseli, és természetesen helyet kapott az október 2-án megjelenő hetedik stúdióalbumon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek