Starity

Andrew Garfield újra Pókember lesz

2012. szeptember 29. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Miután a nyár egyik legnagyobb kasszasikere lett A csodálatos Pókember, nem volt kérdés, hogy további részeket is leforgatnak. A rendező, Marc Webb és a főszereplő, Andrew Garfield már alá is írta a szerződést.

hirdetés
Andrew Garfield újra  Pókember lesz

Hamarosan megkezdik A csodálatos Pókember folytatásának forgatási munkálatait. Egy ideig ugyan bizonytalan volt, hogy Andrew Garfield újra belebújik-e a piros-kék jelmezbe, egyfelől ugyanis nem tartotta magát alkalmasnak a szerep eljátszására, másfelől pedig az iránta megélénkülő médiafigyelem miatt is tett olyan kijelentéseket, hogy nem szeretne több ilyen felhajtással járó filmben részt venni.

A Deadline.com friss értesülései szerint azonban a színész már aláírta a szerződését a rendezővel, Marc Webbel együtt, így a tervek szerint 2014. május 2-án mozikba kerülhet a folytatás, 3D-ben. Emma Stone-nal egyelőre még folynak a tárgyalások, de valószínűleg ő is kész lesz megismételni Gwen Stacy szerepét.

A forgatás 2013 elején kezdődik, a film gyártója, a Columbia Pictures pedig az előzetes információk szerint később még egy résszel trilógiává bővíti majd a sorozatot.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek