Starity

Nem vár babát Beyoncé

2012. szeptember 29. 08:08   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A gyönyörű énekesnő a pletykákkal ellentétben nem terhes – ezt Beyoncé férje, Jay-Z is megerősítette.

hirdetés
Nem vár babát Beyoncé

Egyelőre biztosan nem lesz második babája a világ egyik legnépszerűbb házaspárjának, ugyanis Jay-Z azt nyilatkozta, hogy felesége nem várandós.

Nem sokkal azután, hogy megszületett Beyoncé és a rapper első közös gyermeke, a kis Blue Ivy, a média már egy új baba érkezését találgatta, ami ezen a héten még jobban fokozódott, amikor az énekesnőt egy kisebb pocakkal kapták lencsevégre.

Férje, Jay-Z nemrég egy NBA 2K13 nevű rendezvényen vett részt, ahol az E! Online kifaggatta, és elmondta, hogy szó sincs a babáról.

„Abszolút nem fog semmi történni az elkövetkezendő kilenc hónapban. Sem az elsőben, sem a másodikban, sem a harmadikban, sem a negyedikben, sem az ötödikben, sem a hatodikban, sem a hetedikben, sem a nyolcadikban, és a kilencedikben sem lesz baba”mondta a riporternek.

Tehát a házaspár egyelőre nem tervezi a gyermekáldást, de egyszer valószínűleg meglepik majd egy kistestvérrel a januárban született gyermeküket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek