Starity

Megérkezett Camden Lachey

2012. október 03. 14:02   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A boldog sztárpár a Twitteren osztotta meg a kicsi Camden első fotóját.

hirdetés
Megérkezett Camden Lachey

Két héttel az első gyermekük születése után, Nick és Vanessa Lachey megosztotta a kisbaba bűbájos fényképet a Twitter látogatóival. „Nick és én meghatva és örömmel mutatjuk be nektek az életünk új szerelmét, Camden John Lachey-t” – írta a ragyogó édesanya. A fotón a kisbabát ringatja, akinek éppen olyan sötétbarna az egész fejecskéjét beborító haja, mint a szüleié. Természetesen a büszke apuka azonnal újratweetelte a felesége üzenetét a saját Twitter-oldaláról.

A 31 éves Vanessa és a 38 éves Nick első gyermek szeptember 12-én jött a világra. „18:54-kor született, 3880 grammal és 53 centiméterrel. A szerelem szó új értelmet nyert mindkettőnk számára” – nyilatkozták.

A házaspár, akik tavaly esküdtek egymásnak örök hűséget, azóta egyfolytában a kicsi Camdenről áradozik. „Camden egyszerűen a legcsodálatosabb dolog, ami velem történt. Vanessa és én igazán áldottnak érezzük magunkat!” – közölte Nick. A felesége ezt írta: „Az élet egy gyönyörű csoda.”

Nagyon jól áll nekik a szülőség, és még soha nem látszottak ennyire boldognak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek