Starity

Nicki Minaj megfenyegette Mariah Carey-t

2012. október 03. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Személyes ellentéteik miatt szinte biztosra lehetett venni a veszekedéseket Mariah Carey és Nicki Minaj között, ám a helyzet már a meghallgatások alkalmával eldurvult, a rapper megfenyegette az énekesnőt.

hirdetés
Nicki Minaj megfenyegette Mariah Carey-t

Amint kiderült, hogy az American Idol Nicki Minaj személyében újabb zsűritagot akar szerződtetni, az addig egyetlen biztos bíra, Mariah Carey felháborodott. Bár annak idején még közös dallal és klippel is előálltak, a két énekesnő viszonya enyhén szólva sem felhőtlen, nem véletlen, hogy a producerek nem is merték egymás mellé ültetni őket.

Bár a parázs viták ilyen körülmények között szinte borítékolhatóak, kedden elszabadult a pokol a műsor meghallgatásainak egyik állomásán, az észak-karolinai Charlotte-ban. A két díva összetűzésbe került egy versenyző előadása miatt, Nicki pedig kitört, mint egy vulkán és üvöltve káromkodott zsűritársával, sőt meg is fenyegette, hogy kiüti. Keith Urban és Randy Jackson megpróbálták csitítani a kedélyeket, nem sok sikerrel.

A TMZ közzétette a meghallgatáson készült videót, amelyen látszik, hogy Mariah visszabeszél a rappernek, ám sajnos az ő szavai nem hallatszódnak a felvételen. A show producerei úgy döntöttek, aznap már nem folytatják a meghallgatásokat, hanem időt hagynak a két nőnek kicsit lecsillapodni.

Úgy tűnik, a producereknek van miért aggódniuk, hiszen ha már a meghallgatásokon ilyen durva viták zajlanak, el sem lehet képzelni, mi lesz az élő adások alkalmával, hiszen azokat nem lehet majd félbeszakítani vagy elhalasztani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek