Starity

Cher Lloyd meghódítja Amerikát

2012. október 03. 20:08   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap debütált a brit énekesnő első stúdióalbuma a tengerentúlon is és már most hatalmas sikert aratott.

hirdetés
Cher Lloyd meghódítja Amerikát

Cher Lloyd nevét egyre többen ismerik meg világszerte, hiszen a brit X Factorban feltűnt énekesnő nem tétlenkedik: már megjelent első stúdióalbuma a Sticks + Stones, melyről négy dalhoz készült videoklip és ezek közül a Want U Backhez egy külön amerikai verziót is forgattak. Mindezek mellett pedig október 2-án megjelent a tengerentúlon is debütáló albuma Sticks & Stones néven.

A 19 éves énekesnő amerika lemeze az Over the Moon-on és a Dub on the Track-en kívül minden egyes eddig megjelent dalát tartalmazza, sőt három eddig még soha nem hallott szám is helyet kapott rajta Behind the Music, Oath és Riot! címeken, melyek közül a Becky G-vel készített Oath már fel is került a legnagyobb videómegosztóra. Bár a dalt még csak dalszöveges formában töltöttek fel, állítólag rövid időn belül várható a kisfilm is hozzá.

Cher albuma már most előkelő helyen szerepel, egészen pontosan a képzeletbeli dobogó harmadik fokára küzdötte fel magát az iTunes listáján, ami igen szép teljesítmény mindössze egyetlen nap alatt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek