Starity

Lady Gaga: felül semmi

2012. október 06. 11:11   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az excentrikus énekesnő újabb figyelemfelkeltő fotóval rukkolt elő – amelyen társasága is akadt.

hirdetés
Lady Gaga: felül semmi

Lady Gaga nem is Lady Gaga lenne, ha nem gondoskodna mindennap újabb botrányról a nyilvánosság számára. A fehérneműs fotói után, amikkel az alakját kritizálókat szerette volna megleckéztetni, íme az újabb alkalom a pucérkodásra: Lady Gaga félmeztelenül mutatja magát – a fürdőszobában Donatella Versace-val.

Hogy pontosan milyen ok vezetett ennek a fényképnek a megszületéséhez, amit a sztárok kedvenc fotósa, Terry Richardson töltött fel a Littlemonsters.com honlapra, még tisztázatlan. Annyi nyilvánvaló, hogy Gaga és a divattervező, Donatella Versace nagyon is közel állnak egymáshoz, és igazi kebelbarátnők lettek. Nemcsak, hogy mindkettőjük haja platinaszőke, mintha csak testvérek lennének. És úgy tűnik, hogy az énekesnőt cseppet sem zavarja, hogy félmeztelenül mutatkozzon Donatella előtt.

Bár a Lady az egyik kezével eltakarja a mellét, a másik mellbimbója tisztán látható. Biztos, hogy tudni akarjuk, hogy Donatella miért visel egy domina-stílusú fűzőt?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek