Starity

Christina Aguilera meztelenül pózol lemezborítóján

2012. október 07. 09:09   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Napvilágra került az énekesnő hamarosan megjelenő Lotus című lemezének borítója. Christina Aguilera a parfümreklámra hajazó fotón semmit nem visel.

hirdetés
Christina Aguilera meztelenül pózol lemezborítóján

Mintha Vénusz születését láthatnánk – Christina Aguilera úgy néz ki az új, november 13-án megjelenő albumának borítóján, mint egy újjászületett popsztár. Úgy tűnik, hogy a The Voice zsűritagja igyekszik megszabadulni a szakadt és kihívó Xtina-imidzstől – a fotón egy szexis új test látható, egy mennyei, stratégiailag nagyon is jól elhelyezett fénygömbbel.

Az illusztráció a Twitteren debütált, ahogyan azt manapság már minden sztártól megszokhattuk. Aguilera egy babarózsaszín lótuszvirágból emelkedik ki, és semmi mást nem visel, csak platinaszőke fürtjeit és a teljesen meztelen testéből előtörő, és azt sejtelmesen beburkoló fényt.

Habár az énekesnő első kislemeze, a Your Body (A tested) címet viseli, a lemezborító mégis az ő testéről szól! És ő bizony nem fél megmutatni a gömbölyű idomait. „Tulajdonképpen, mindig is túl vékony voltam, így most nagyon is élvezem, hogy kerek a popsim és szeretem megmutatni a dekoltázsomat” – mesélte a sztár nemrég a Lucky magazinnak.

„Minden a hangokról szól – mondta Aguilera a The Insidernek. – Az első dolog, amit meghallasz a CD-n, azok a hangok ami nagyon fontos nekem a The Voice-ban, hogy inspiráljuk a következő nemzedék még csiszolatlan, tehetséges énekeseit.”

Az énekesnő egy Twitter-csevegés alkalmával elárulta, hogy az album címe honnan ered: „Egy megtörhetetlen virágot jelképez, ami a legnehezebb körülmények ellenére is mindent túlél és virágzik – írta. – A lótusz egyben a szexuális tisztaság erényeinek szimbóluma is.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek