Starity

VV Annamária külföldre menekült

2012. október 06. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Való Világ furája szégyenében elhagyta az országot, miután kiderült, hogy mivel keresi a kenyerét.

hirdetés
VV Annamária külföldre menekült
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Bársony Bence

Nemrég tudta meg az egész ország, hogy a Való Világ egykori játékosa a hakniidőszak lejárta után prostiként dolgozott. Lebukása után Annamárát elbocsájtották a munkahelyéről, barátja elhagyta, így nem csoda, ha az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. A VV-hős azonban jobbnak látta, ha inkább lelép az országból, hogy ne kelljen szégyenkeznie és riporterek hadának nyilatkoznia.

„Ez nem pont menekülés, hanem életben maradás! Otthon nem kapok most úgy munkát, de majd visszatérek még! Pokolian hiányzik a családom! Nagyon rossz, hogy most nem lehetek velük! Főleg, hogy kicsi Dominikomat 10-én műtik. Amióta elhagytam kicsiny hazánkat, nyugi van körülöttem. Eszem ágában sincs elárulni, hol vagyok! Elég messze! Én még visszatérek, de majd csak ha lesz tárgyalás. Utána már csak nagyon ritkán! – jelentette be Facebookján Annamari, aki még mindig ragaszkodik állításához, miszerint nem ő volt az interneten testét áruló Klaudia nevű hölgy.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek