Starity

Szecsődi Karcsi apja büszke fiára

2012. október 09. 08:08   |   Szerző: dijansalihu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

„Karcsi, te nőként is a fiam maradsz” – köszöntötte fiát, vagyis lányát az apuka, aki büszke gyermekére, annak ellenére, hogy a kisvárosban napi téma a Szecsődi család.

hirdetés
Szecsődi Karcsi apja büszke fiára
Fotó: Story

A Megasztrárban feltűnt énekes már kevésbé hasonlít arra a fiúra, aki a 7. helyen végzett a versenyen, hiszen női parókában nyomul és nemátalakító műtétre vár.

Miután Karcsi, újabban Kari megműtette melleit, első útja Balatonkenesén élő apjához vezetett, aki nagy szeretettel fogadta fiát. Az apuka óvatosan ölelte magához gyermekét, nem akart fájdalmat okozni frissen szerzett kebleinek.

„Karcsi, te nőként is a fiam maradsz” – mondta az apuka, aki nyilvánvalóan napi téma a kisvárosban, ahol mindenki ismer mindenkit.

„El tudom képzelni, Karcsi mi mindenen megy lelkileg is keresztül, én azonban feltétel nélkül szeretem őt. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy könnyű volt megemésztenem: nő akar lenni az egyetlen fiam. Sokáig rengeteget vitatkoztunk, éjszakákat virrasztottam, rágtam magam, és imádkoztam érte. Idő kellett ahhoz, hogy belenyugodjak, ő más, mint a többi fiú. Ezt hozta az élet, nincs mit tennem. Aki az efféle dolgoknak utánanéz, az tudja, ez nem fertőzés, nem betegség” – nyilatkozta az apuka a Storynak.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek