Starity

Új epizódokkal folytatódik a Grimm

2012. október 10. 12:12   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Amerikában 2011-ben indult bűnügyi misztikus sorozat, a Grimm hazánkba idén érkezett meg, és ezen a héten folytatódik is a TV2 képernyőjén.

hirdetés
Új epizódokkal folytatódik a Grimm

A David Giuntoli főszereplésével készült, Grimm című misztikus sorozat folytatódik a TV2 műsorán a pénteki késő esti műsorsávban.

A 17. soron következő epizódban Hank közös vacsorára invitálja Nickéket, hogy bemutathassa nekik a szerelmét, Adalindet, a boszorkányszörnyet. Renard kapitány eközben lövöldözésbe keveredik és kénytelen meghamisítani a bizonyítékot, hogy a szálak ne vezessenek el hozzá.

Mint ahogy már megírtuk, a Grimm második évadát augusztusban kezdték el vetíteni a tengerentúlon. Nálunk jelenleg az első szezon részei mennek. A második idényben olyan hírességek lesznek láthatóak, mint a telenovellák sztárja, Kate del Castillo, vagy a True Blood – Inni és élni hagyni szereplője, Jessica Tuck, a Robin Hood – A tolvajok fejedelme című film sztárja, Mary Elizabeth Mastrantonio, illetve a számos filmben és sorozatban játszó Bree Turner.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek