Starity

Demi Lovato: „Niall Horan nem a pasim!”

2012. október 10. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Demi Lovato számára nem ismeretlen, hogy egy fiúbanda énekesével járjon, de az ifjú X-Faktor-mentor tisztázta a pletykákat, miszerint bármi is lenne köztük a One Direction szépfiújának tagjával.

hirdetés
Demi Lovato: „Niall Horan nem a pasim!”

„Nagyon csodálatos, édes srác – mondta a Teen Vogue novemberi címlapján szereplő énekesnő Niall Horanről. – De nem a pasim. Jelenleg kizárólag arra van szükségem, hogy csak magamra koncentráljak. Nyilvánvaló, hogy továbbra is kedvelni fogok embereket vagy szeretni őket, de egy jó ideig nincs szükségem kapcsolatra, mert először is azt kell elfogadnom, hogy az egyedüllét is jó. Nagyon boldog vagyok jelenleg. Sosem gondoltam volna, hogy valaha boldog tudok lenni, mert az egész eddigi életemben depressziós voltam. De most hihetetlenül érzem magam. Olyan mintha álomban élnék.”

Nos, ha Miss Lovato szavai kevesek lettek volna a korábbi pletykák eloszlatásához, az ügyben a másik érintett fél is megszólalt. A 19 éves Niall Horan a Seventeen magazin legfrissebb számában beszélt Demivel való kapcsolatukról.

„Az egyik legszebb dolog Demiben, hogyha egyszer megismered, meglátod, milyen nagyon-nagyon gyönyörű. Jó barátok lettünk. Őrület, hogy ennyire őszinte tud lenni mindennel kapcsolatban, amin keresztül ment. Fantasztikus személyisége van. Ha valaha is bármire szükségem lenne, vagy bárkivel beszélnem kellene, szerintem Demi lenne a legalkalmasabb személy ezekre” – áradozott az amerikai X-Faktor fiatal mentoráról a One Direction szépfiúja.

Úgy tűnik, a rajongók megnyugodhatnak, az énekes szíve továbbra is szabad, és Demivel a barátságon kívül, más nincs köztük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek