Starity

Robert Pattinson új barátnővel nyomul?

2012. október 11. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a legújabb hírek még arról szóltak, Kristen Stewart és Robert Pattinson újra egy pár, a színészről készült legújabb képek mást feltételeznek.

hirdetés
Robert Pattinson új barátnővel nyomul?
Fotó: Splash News Online

A nyár utolsó hetei másról sem szóltak, mint Kristen Stewart botrányáról, aki egy nős rendezővel csalta meg barátját, Robert Pattinson színészt. A történet lassacskán már a könyökünkön jött ki a számtalan napvilágot látott feltételezés és pletyka miatt, azonban néhány héttel ezelőtt már olyan hírek is érkeztek, hogy a pár között ismét szent a béke, és újra egy fedél alatt élnek.

Ezért is érhette sokként a szerelmesek rajongótáborát az a fényképsorozat, amelyet az elmúlt hétvégén készítettek a színészről a New York-i Electric Room nevű szórakozóhelyen, és amely tegnap került fel az internetre számtalan újabb feltételezést szülve- írja az E! Online. A képek ugyan nem a legjobb minőségűek, de tisztán kivehető, hogy Robert Pattinson egy titokzatos szőke lánnyal beszélget, aki még véletlenül sem Kristen Stewart. A szemtanúk beszámolója szerint a pár hajnali háromig szórakoztatta egymást, a színész pedig egy idő után át is ölelte az egyelőre nem azonosított nőt.

Az első feltételezések szerint a szőke nő Sienna Miller lehetett, aki jó barátja a színésznek, és aki szintén megfordult a bárban a szóban forgó hétvégén, de ezt az információt azóta már több helyről is cáfolták. Néhány másik forrás szerint Kristen és Robert szándékosan tölti külön idejét, mert a Twilight utolsó részének promóciós körútján szándékoznak bejelenteni, hogy kibékültek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek