Starity

Klippremier: Lana Del Rey — Ride

2012. október 12. 11:11   |   Szerző: Coco Selly

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő új oldaláról mutatkozik be – ezúttal egy vad, motoros nő bőrébe bújik.

hirdetés
Klippremier: Lana Del Rey — Ride

Szerda este néhány szerencsés rajongó már megtekinthette Lana új, több mint tíz perces kisfilmjét Santa Monicában. Az énekesnő a rendezővel, Antony Mandlerrel – a férfinak köszönhetjük a National Anthem klipjét is – jelent meg a helyszínen, akivel a vetítés után szívesen válaszoltak a fanatikusok kérdéseire.

A Ride szomorú hangvételű videója azt kívánja elhitetni velünk, nézőkkel, hogy Del Rey kisasszony egy igazi nomád, motoros csaj, aki a valódi kényelmet csak a szabadban találhatja meg.

A klip a már leleplezett borítóképpel indul: Lana egy gumiabroncsban hintázik a sivatagban, miközben egy hosszú monológot ad elő – a teljes verziót itt olvashatjátok el –, amit csak a dal befejeztével zár le. A klip ugyanazzal a jelenettel zárul, amivel kezdődött: Lana ismét magányosan ül a „hintában”.

Ám e kettő között egy vad, motoros bandával járja az országutakat, és öreg férfiakkal kerül intim viszonyba, sőt néhány képkocka erejéig egy fegyverrel a kezében, indián jelmezben is feltűnik, mellyel ismét a vadságot és szabadságot „élteti”. A videó utolsó pár másodpercében pedig a kisfilmben közreműködök teljes névsora olvasható.

Az énekesnő régi-új albuma, a Born to Die: Paradise Edition november 13-án jelenik meg, amelyen már a Ride-nak is biztos helye van.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek