Starity

Megjelent Justin Bieber és Nicki Minaj közös klipje

2012. október 13. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A minap debütált a tinilányok kedvencének legújabb videója, melyben az extravagáns rappernő is közreműködik.

hirdetés
Megjelent Justin Bieber és Nicki Minaj közös klipje

Kellemetlen helyzetbe került néhány napja Justin Bieber Washingtonban, mivel ellopták laptopját és kameráját is, miközben ő éppen koncertet adott. Az eltulajdonított eszközökön rengeteg személyes jellegű vagy éppen intim felvétel volt, melyek most egy gexwy néven tevékenykedő személy kezébe kerültek, aki nem mellesleg a Twitteren zsarolja a tinilányok kedvencét és már fel is töltött egy eddig még soha nem látott videót.

Bár Justint elég kellemetlenül érte az ügy nem tétlenkedik, hiszen a tegnapi nap folyamán megjelent legújabb videoklipje, mely legutóbbi albumán, a Belive-en található Nicki Minaj-al közös Beauty and a Beat című dalhoz készült.

A kisfilm elején számos személyes videót láthatunk -melyekkel Bieber valószínűleg vissza próbál vágni a tolvajnak-, de a klip helyszínéül egy vízi kalandpark szolgált, ahol hatalmas bulit csapott a kandai tinisztár.

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek