Starity

Megvannak az amerikai X Factor műsorvezetői

2012. október 16. 19:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vége a találgatásoknak, most már hivatalosan is megerősítették, hogy a valóságshow-kból ismert lány és a színészként és műsorvezetőként is tevékenykedő fiú lesz a házigazdája a tehetségkutatónak.

hirdetés
Megvannak az amerikai X Factor műsorvezetői

Talán minden eddiginél nagyobb felhajtás volt az idei X Factor amerikai változata körül, hiszen sok találgatás volt a zsűritagok kilétét illetően, míg végül Britney Spears és Demi Lovato kapott helyet Simon Cowell és L.A. Reid mellett a mentori székben.

A házigazdákról eddig még szintén csak találgatások folytak, a korábban zsűrijelöltnek is kikiáltott Miley Cyrust sokáig nagyon is esélyesnek tartották a műsor vezetésére, ám mára már kiderült, hogy kik fogják vezetni a tehetségkutató élő adásait.

A legfiatalabb Kardashian-lányról, Khloéról már korábban is hallhattunk olyan híreket, miszerint ő fog a nézőkhöz szólni a műsorok során, de most már hivatalosan is megerősítették a szereplését, sőt a társáról, Mario Lopezről is lehullt a lepel, aki többek közt az America's Best Dance Crew nevű show-t is vezette.

Khloe és Mario novemberben fognak debütálni a tévéképernyőkön.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek