Starity

Shailene Woodley lehet az új Mary Jane Watson

2012. október 16. 21:09   |   Szerző: prézli

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Shailene Woodley alakítaná A csodálatos Pókember folytatásában Peter Parker nagy szerelmét, Mary Jane Watsont.

hirdetés
Shailene Woodley lehet az új Mary Jane Watson
Fotó: Andrew H. Walker

Szeptember végén jelentették be, hogy Andrew Garfield újra Pókember lesz, a rendező, Marc Webb is visszatér, és nagy valószínűséggel Emma Stone is aláírja a szerződést Gwen Stacy szerepére.

Annak ellenére, hogy a filmet majd csak két év múlva fogják bemutatni, a bennfentesek már most kíváncsiskodnak a további szereplők iránt. Így reppent fel a pletyka, hogy Shailene Woodley esélyes Mary Jane Watson szerepére, a The Hollywood Reporter pedig már megerősítette, hogy valóban kapott ajánlatot a színésznő, azonban nem tudni, igent mondott-e.

A Pókember-képregényekben Mary Jane Watson Peter Parker nagy szerelme, aki később a felesége lesz. Az első Pókember-trilógiában Kirsten Dunst alakította a vöröshajú lányt.

Shailene ígéretes tehetség. 2005-ben tűnt fel a köztudatban, de az áttörést tavalyi filmje, az Utódok hozta meg számára. Alakításáért Golden Globe-díjra jelölték.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek