Starity

William Levy és Elizabeth Gutiérrez közös filmben?

2012. október 24. 20:08   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Közös filmet forgatna az amerikai származású Elizabeth Gutiérrez és a kubai származású William Levy?

hirdetés
William Levy és Elizabeth Gutiérrez közös filmben?

Még a nyár közepén merültek fel olyan hírek, miszerint William Levy szerepelne a Dulce Pájaro de Juventud című színházi darabban, Victoria Ruffo oldalán. Később olyan pletykák is napvilágot láttak, hogy decemberben Elizabeth Gutiérrez is csatlakozik a darabhoz.

Az információk azonban hamisnak bizonyultak, mivel William egy ismeretlen oknál fogva visszamondta a színházi szereplést, ezzel cserben hagyva a producert és a színészeket. Elizabeth pedig jelenleg is az El Rostro de Venganza című novelláját forgatja, annak ellenére, hogy korábban az a hír járta, hogy kiszáll a sorozatból.

Az említett színdarab rendezője most felajánlott egy közös szereplést a sztárpárosnak. „Minden követ megmozgatok, hogy ez sikerüljön. Ugyanis ez lenne az első közös szereplésük. Ugyan novellában már játszottak együtt, de nem szerelmespárt” – nyilatkozta a producer.

A film egyébként a Boom Town címet viselné, és valamikor 2013 nyarán kezdődne a forgatás. A közös produkciót eddig egyik fél sem erősítette meg.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek