Starity

Cameron Diaz: Harmadik kerékként Gwyneth randevúján

2012. október 25. 07:07   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az amerikai színésznő is csatlakozott a barátnőjéhez és annak férjéhez egy romantikus vacsorán.

hirdetés
Cameron Diaz: Harmadik kerékként Gwyneth randevúján

Egy fénykép, amin Gwyneth Paltrow és Chris Martin együtt látható, olyan ritka, mint a fehér holló. De hétfő este mégis sikerült őket lencsevégre kapni – készült egy fotó a házaspárról, valamint egy harmadik személyről, aki nem más volt, mint Cameron Diaz. A trió sushit és koktélokat fogyasztott a brentwoodi Sugarfishben, legalább egy órán keresztül, mielőtt együtt, sétálni mentek. A „Bad Teacher” színésznője átölelte a barátnője nyakát, miközben a Coldplay énekese mellettük sétált.

Vajon mi a közös Paltrowban és Diazban – akik mindketten szürke trikót és farmert viseltek a vacsorán? Mindketten szőkék, 40 éves színésznők, szeretnek rappelni, Hollywood legnagyobb szívtipróival randevúztak… de sosem ugyanazzal a férfival.

A Us Weekly szerint a „Vasember” színésznője segít Diaznak mostanában, hogy megbirkózzon az egyedülálló élettel, miután a legutóbbi kapcsolatai (Diddyvel, Alex Rodriguezzel és a modell (egyben Jennifer Aniston exe) Paul Sculforral) tönkrementek, és még mindig fáj neki a Justin Timberlake-kel történt szakítás, aki élete nagy szerelme volt, és aki nemrégiben nősült meg. „Gwyneth egy gondoskodó angyal – mesélte egy névtelen forrás a magazinnak. – Cameron szomorú és magányos, így Gwyneth úgy tekinti rá, mint egy projektre. Próbálja pasikkal összehozni!”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek