Starity

Emma Watson visszatér a Brown Egyetemre

2012. október 25. 13:01   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az angol színésznő a közeljövőben egy időre tankönyvekre cseréli a forgatókönyveket.

hirdetés
Emma Watson visszatér a Brown Egyetemre

A “Harry Potter” sztárja azt tervezi, hogy jövőre folytatja a főiskolai tanulmányait, hogy diplomát szerezhessen. A pletykarendőrség szerint a 22 éves brit színésznő januárban visszatér a Rhode Islandon található Brown Universityre.

2009 szeptemberében eredetileg az Ivy League iskolába iratkozott be, de két évvel később szüneteltette a tanulmányait, hogy a Harry Potterrel kapcsolatos promóciós munkákra koncentrálhasson. Eltöltött egy félévet az Oxford Egyetemen 2011 őszén, ahol megismerte a barátját, Will Adamowiczot, majd újabb szünetet tartott, amikor a “The Bling Ring” című filmjét forgatta, majd tavasszal a “Noah”-t.

Amikor Watson először hagyta ott a Brown-t, megnyugtatta a rajongóit, hogy amint lehet, visszatér. „Tudjátok, szeretem a Brownt és jobban szeretek tanulni, mint bármi mást a világon, de jelenleg nagyon egyensúlyoznom kell a tanulás és a többi elkötelezettségem között, így kissé lehetetlen helyzet alakult ki – írta a blogján akkoriban. – Folytatni fogom a tanulást, de most egy-két szemeszterrel tovább fog tartani, mint gondoltam.”

Watson véget vetett a pletykáknak is, miszerint zaklatták volna őt az egyetemen. „Nagyon elszomorított, amikor ez a sok hazugság megjelent, hogy azért hagytam ott a Brownt, mert zaklattak – mondta el Watson a brit Sunday Times' Style Magazine-nak 2011-ben. – Semmi értelme. A Brown ennek teljesen az ellentéte. … Még csak autogrammot sem kértek tőlem soha. Egyszer rendeztem egy százfős bulit és senki nem tett fel róla képeket a Facebookra. Egyébként, ha zaklattak is volna, akkor sem hagytam volna ott az egyetemet, csak mert valaki azt mondta volna nekem a folyosón, hogy »Wingardium leviosa« vagy, hogy »Tíz pont a Griffendélnek«. 9 éves korom óta élek a reflektorfényben. Ha nem tudom elviselni néhány ember beszólását, akkor ez kissé szánalmas. Ennél már sokkal rosszabbat is megéltem.”

hirdetés

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek