Starity

VV Seherezádé a török FHM-ben tör világhírnévre

2012. október 25. 19:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

VV Seherezádé maga sem gondolta volna, hogy karrierje villámrajtot vesz a valóságshow után. A szőkeséget a török FHM magazin kérte fel fotózásra.

hirdetés
VV Seherezádé a török FHM-ben tör világhírnévre

VV Seherezádé határainkon kívül is egyre nagyobb ismertségre tesz szert, egyre több helyre hívják fellépni a DJ-vé avanzsált lányt. Bár nálunk a zenei karrierje nem aratott osztatlan sikert, külföldön annál nagyobb az érdeklődés a szőkeség iránt.

A zenei babérokra törő Seherezádé még a nyáron utazott Törökországba, ahol hatalmas bulit csapott, a szervezők pedig felfigyeltek rá, és felkérték, szerepeljen a török FHM-ben – írja a Blikk. A magazinban az egykori villalakó nemcsak bájait mutatja meg, de még interjú is készült vele.

„Nagyon örültem, amikor megkerestek, először fel sem fogtam, hogy valójában miről van szó. Aztán pár héttel ezelőtt sor került a fotózásra. Nagyon profi és kedves csapattal dolgozhattam együtt. A képek mellé készítettek velem egy interjút is, amelynek a lényege természetesen a zenélésről szólt”- nyilatkozta a Blikknek a boldog lány.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek