Starity

Újra eljegyezték Kim Kardashiant?

2012. október 26. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb pletykák szerint két kudarcba fulladt házasság után Kanye West gyűrűt húzott szerelme, a valóságshow-sztár Kim Kardashian ujjára.

hirdetés
Újra eljegyezték Kim Kardashiant?

Kim Kardashian és Kanye West kapcsolata egy igazi álomba illő románcnak tűnik, hiszen mióta egy párt alkotnak folyton szerelmüktől hangos a sajtó. A rapper állítólag méregdrága ajándékokat vásárolt a valóságshow-sztárnak 32. születésnapjára, kifejezve ezzel iránta érzett leírhatatlan szerelmét, Kim pedig már az esküvőjüket tervezgeti. A menyegzőről való pletykálkodásra pedig most újabb okot adott a páros, ugyanis árulkodó jelet véltek felfedezni a K, mint Kardashian sztárján.

A modellként is tevékenykedő celebet október 24-én kapták lencsevégre vásárlás közben, kisujján egy hatalmas gyémántgyűrűvel, amit előszeretettel mutogatott az őt követő fotósoknak. Az ominózus ékszerről természetesen egyből azt kezdték el híresztelni, hogy egy eljegyzési gyűrű, amit Kim azért nem a gyűrűsujján hord, mivel még nem ért véget előző házasságának válási hercehurcája, ezért Kanye megkérte, hogy egyelőre ezen az ujján viselje.

A MediaTakeOut információi szerint múlt hétvégén került sor az eljegyzésre, a gyűrű pedig része azon ajándékoknak, amiket Kim kapott a rappertől.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek