Starity

Adam Levine ismét megvédte Christina Aguilerát

2012. november 04. 17:05   |   Szerző: Jolie_77

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A The Voice zsűritagja megvédte kolléganőjét a meggyarapodott kilóit illető rosszindulatú támadásokkal szemben.

hirdetés
Adam Levine ismét megvédte Christina Aguilerát

Lehet, hogy a The Voice zsűrijében úgy marakodnak, mint a testvérek, de Adam Levine mindig is Christina Aguilera mellett fog állni, ha valaki bántani merészelné az énekesnőt – különösen ha a súlygyarapodás kerül szóba, bántó megjegyzések formájában.

A Maroon 5 frontembere legutóbbi interjúja során elmondta, hogy a kritikusoknak, akik Aguilera testén köszörülik a nyelvüket, fel kellene nőniük és abbahagyniuk az énekesnő állandó zaklatását, mert ez egyáltalán nem az ő dolguk.

„Úgy tűnik, hogy az egyetlen dolog, ami az embereket foglalkoztatja, különösen a hírességek világában az, hogy másokat gúnyosan kritizáljanak, akár Christinát vagy akár engem. Sok kritikát kap és ez engem bosszant. Természetesen mellette állok és védem őt.” – mondta Adam.

Nem ez az első alkalom, amikor a 33 éves énekes megvédte Christinát, ugyanis egyszer már februárban is felemelte a hangját egy rádiós interjú során, amikor a műsorvezető viccesnek hitt megjegyzéssel illette az énekesnőt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek