Starity

A Maroon 5 frontembere megvédte Xtinát

2012. február 24. 18:06   |   Szerző: pixie1013

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egy rádiós műsorvezető viccelődött az aranytorkú énekesnő súlyán, azonban Adam Levine a védelmére kelt.

hirdetés
A Maroon 5 frontembere megvédte Xtinát

Nemrég Adam Levine egy rádiós műsorba volt hivatalos, ahol feljött Christina Aguilerával készített dala mint téma, és a rádiós műsorvezető, Howard Stern kitért az énekesnő megváltozott alakjára is. „Szerinted mi az oka az elhízásának? Lehet, hogy csalódott? Régen hihetetlenül szexis volt, most pedig szűk ruhákkal próbálja elfedni a hibákat... vagy észre sem veszi, hogy valami nincs rendben?”

Mire Adam a következőt reagálta: „Lehet, hogy túl szűk ruhákat hord, de hát imádja őket, mellesleg remekül érzi magát, elégedett önmagával, és folyamatosan a nőiességről beszél. Úgy viselkedik, mint egy igazi díva.”

A műsorvezető azonban nem hagyta annyiban, kifejtette, hogy szerinte egy jócskán meghízott nőnek már nem illik szűk ruhákat viselnie, mire Adam figyelmeztette, hogy a helyében ő nem menne ilyen messzire.

Úgy látszik, Christinára mostanában mindenki kritikus szemmel néz, hiszen többen megjegyzést tettek már súlyára, és a rosszul használt önbarnítóval is sikerült már a címlapokra kerülnie. Azonban Xtina többször is hangoztatta már, hogy nem hajlandó foglalkozni a rosszakaróival, ugyanis elégedett a testével, és boldog a barátjával.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek