Starity

Taylor Swift turnéra indul

2012. november 03. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő nemrég jelentette be egy videóüzenetben, hogy jövőre újra turnéra indul.

hirdetés
Taylor Swift turnéra indul

Taylor Swift a napokban jelentette be Észak-amerikai turnéját, ami a jövő évben startol és aminek így van a rendje, hiszen egy új album mellé egy új turné is jár, főleg ilyen eladási rekordok után. Swift a YouTube-on egy videóüzenet formájában jelentette be a RED turnét.

Az eddigi adatok szerint 58 show lesz 45 városban, 29 államban és 3 tartományban. A turné 2013 március 13-án indul Nebraskából és egészen szeptemberig folytatódik az államok területén. Az előzenekar ezen a szakaszon Ed Sheeran lesz, akivel Taylor duettezik is legújabb albumán.

„A Fearless turné is a maga módján egyedi volt, a Speak Now turné pedig már egy sokkal nagyobb és színvonalasabb koncertsorozatot mutatott be. Úgy gondolm, hogy a RED turném lesz az eddigi legnagyobb minden szempontból.” – árulta el a country-csillag.

A jegyeket november 16-tól árusítják, az európai rajongók pedig ne keseredjenek el, mivel szinte biztos, hogy új szakaszokat is jelent be Taylor csapata a jövé évre illetve 2014-re is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek