Starity

A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

2012. november 03. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Twitter-botrány után most megint közfelháborodást okoztak a brit fiúbanda rajongói.

hirdetés
A Directionerek szerint Mitch Lucker megérdemelte a halált

Pár nappal ezelőtt arról cikkeztünk, hogy a One Direction rajongótábora – más néven a „Directionerek” – halálos fenyegetéseket küldött az All Time Low frontemberének, Alex Gaskarthnak, amiért a Twitteren hangoztatta nemtetszését a fiúbanda új számát illetően.

Újabban még több felháborodott üzenet díszíti a brit fiúk Facebook-oldalának üzenőfalát, mivel rajongóik ezúttal a november elsejei motorbalesetben elhunyt Mitch Lucker nevét vették szájukra.

Webszerte olyan üzenetek keringenek az elhunyt metálzenészről, miszerint megérdemelte a halált, sőt, sokan még azt is felvetették, hogy a 28 éves énekes emo volt, az ereit vagdosta, és öngyilkos lett, egyedül hagyva ezzel ötéves kislányát, feleségét, barátait és rajongóit.

A feldúlt All Time Low- és Suicide Silence-rajongók telespamelték a One Direction Facebook-üzenőfalát, arra felszólítva a fiúkat, hogy mutassanak egy kis tiszeteletet, és kérjenek elnézést a rajongóik nevében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek