Starity

Szakított Skrillex és Ellie Goulding

2012. november 04. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Skrillex és Ellie Goulding tavaly ismerkedtek meg, ám kapcsolatuk nem volt túlzottan hosszú életű. A két előadó bejelentette: elválnak útjaik. A szerelemnek a távkapcsolat miatt lett vége.

hirdetés
Szakított Skrillex és Ellie Goulding

Skrillex és Ellie Goulding még 2011 -ben találkoztak először, ám hivatalosan csak az idei év elején jelentették be: valóban egy párt alkotnak. A hír sokakat megdöbbentett, ugyanis – mint kiderült – az átlagosnak kicsit sem mondható pár az interneten keresztül ismerkedett meg. Az emailes beszélgetést Skrillex kezdeményezte a következő üzenettel: „Skrillex vagyok, nem tudom, ismersz-e, de egyszerűen imádom, amit csinálsz!

Ezt követően elkészítették első közös számukat, a Summitot. Az idő elteltével azonban felütötte a fejét a távolság okozta probléma. Néhány bennfentes elárulta, a pár hosszú ideje szenvedett már a távkapcsolat miatt, hiszen a két előadó más-más országban él. A napokban pedig bejelentették: elválnak útjaik – a kapcsolatnak a távolság vetett véget.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek