Starity

Taylor Swift és Conor Kennedy újra együtt?

2012. november 07. 17:05   |   Szerző: cintia0023

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor és Conor továbbra is beszélőviszonyban maradt, hiszen sokszor e-maileznek, üzengetnek egymásnak – állította egy közeli barát. Talán folytatódik a románc kettejük között?

hirdetés
Taylor Swift és Conor Kennedy újra együtt?

Taylor Swift és Conor Kennedy szakítása sokkolta a rajongókat. Bár sokan azt állították, hogy kettejük közé egy bizonyos harmadik állt, Patrick Schwarzenegger személyében, mégis úgy tűnik, a szeretetük egymás iránt legyőzte a távolságot kettejük között. Taylor és Conor továbbra is flörtöl egymással, azután, hogy véget ért a kapcsolatuk.

„Ő még továbbra is folyamatosan kapcsolatban van Conorral. Többnyire utalásokat tesz a fiúnak, vagy flörtöl vele. Néha beszélnek telefonon is, de általában csak szöveges üzeneteket váltanak egymással. Úgy gondolom, hogy mindketten hisznek az újrakezdésben, szeretnének egy második esélyt a szerelmüknek a jövőben. A gond leginkább azzal van, hogy Taylor túlságosan elfoglalt, rengeteget dolgozik, és alig van ideje másra. Az idő mindent el fog dönteni” – állította egy forrás.

A két fiatal nem olyan régen szakított egymással, de úgy tűnik, hogy nem bírják ki egymás nélkül. A countrycsillagot rengeteg sráccal szóba hozták már, de még egyikükkel sem sikerült sokáig fenntartani a kapcsolatot a rengeteg munka vagy az ellentétek miatt. Mindenesetre a rajongók szurkolnak, hogy a két fiatal újra egymásra találjon.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek