Starity

Műsorvezető kismamák a színen

Vélemény 2012. november 09. 16:04   |   Szerző: Zs

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az X-Faktor lelkes nézői végre nyugodtan hátradőlhetnek, élvezhetik a jól megérdemelt pihenésüket, hiszen jóslatuk immár valósággá vált. A hol struccnak, hol zebrának öltöztetett Ördög Nóri elismerte a terhességét, és azzal egyidejűleg beavatta a nagyérdeműt a fogantatása körülményeibe is. Csak remélni lehet, hogy eztán sem kell naponta a terhessége aktuális helyzetéről olvasnunk, nem kell ultrahangos felvételeket csodálnunk, a kismama reggeli rosszullétein, a súlygyarapodásán aggódnunk, vagy a kismamaruhákban gyönyörködnünk.

Bízzunk benne, hogy Nóri a továbbiakban is az eddigihez hasonlóan elegánsan fogja kezelni az állapotát, a történéseket szűk családi körben tartja, megelégszik a végeredmény bemutatásával majd hat hónap múlva. Addig is érezze jól magát, élvezze boldogan az állapotát, de idegenek asszisztenciája nélkül.

Kolléganője, Peller Mariann ugyanis átesett a ló túlsó oldalára. A vele készített interjúkat olvasva az a kényszerképzete támad a gyanútlan olvasónak, hogy a világon lévő gyermekek mesterséges úton jöttek a világra, mivel az első igazi szülő nő nem más, mint ő, a tévés világ szőke, érdekes hangú üdvöskéje.

Mariann gyaníthatóan már a fogantatás pillanatáról is szívesen tájékoztatta volna Magyarország népét, de szerencsére ettől megmenekültünk. Nem úgy a következő immáron hetedik hónap eseményeitől. A kismama minden elérhető helyen reklámozza állapotát, annak minden rezdüléséről szinte kötelezően értesíti a közvéleményt. Már nemcsak a piciről tudunk napi rendszerességgel mindent, a kedves anyuka is folyton a képünkbe önti a határtalan nagy boldogságát, ami dicséretes, de már unalmas és egyre inkább hiteltelen.

Lehet, hogy mindez ez show része, mely segít érdeklődést kelteni az általa reklámozott papucsok és egyéb termékek iránt. Tudomásul kellene már vennie, hogy a boldogsága az ő kizárólagos magánügye, örömködjön a nagyszülőkkel, a férjével a testvérével, de könyörgünk neki, minket hagyjon ki ebből, és ígérjük, hogy azért a papucsot legalább megpróbáljuk!

  iwiw  twitter 
hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek