Starity

Szakított Selena Gomez és Justin Bieber

2012. november 10. 08:08   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az elmúlt időszakban sokszor felröppent a pletyka Selena Gomez és Justin Bieber szakításáról, ám mindig kiderült, hogy csak vaklármáról volt szó. Ezúttal azonban a szakítás híre igaz.

hirdetés
Szakított Selena Gomez és Justin Bieber

A sajtó unásig foglalkozott Selena Gomez és Justin Bieber kapcsolatával, és számtalan spekuláció látott napvilágot vélt szakításukról is. Úgy tűnik, az álompár kapcsolata immár hivatalosan is véget ért, hiszen a tegnapi nap folyamán először az E!Online, majd később a People magazin is megerősítette, hogy a két tinisztár körülbelül egy hete véget vetett kapcsolatuknak.

A két lap két eltérő okot fogalmazott meg a szakítással kapcsolatban, az E! szerint a két sztár zsúfolt időbeosztása tette lehetetlenné a kapcsolat fenntartását, míg a People szerint Selena már nem tudott megbízni Justinban, ezért tett pontot a románc végére.

Ennek fényében talán már nem is olyan meglepő, hogy Justin Bieber a Victoria's Secret bemutatón nagy lelkesedéssel flörtölt Palvin Barbara modellel, és akinek baráti társaságához is hozzácsapódott, hogy együtt megnézzék a Broadway-n Az oroszlánkirály című musicalt.

Sem Selena, sem Justin nem adott még ki hivatalos közleményt a szakításukról, ami némi reményt jelenthet a páros rajongói számára, ám ha már a People is kész tényként kezeli a szakítást, előbb-utóbb várhatóan bejelentik majd különválásukat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek