Starity

Zac Efron barátnője tudott a sztriptízbárról

2010. július 29. 21:09   |   Szerző: adorebubble

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Zac Efronról nemrég közöltek pár cikket, miszerint az ifjú színész barátaival sztriptízbárban éjszakázott. Zac most pontot tett a pletykák végére és elmesélt mindent Jimmy Kimmelnek.

hirdetés
Zac Efron barátnője tudott a sztriptízbárról

Zac a Jimmy Kimmel Live! nevezetű amerikai talkshowban igen vidáman beszélt a nagy felháborodást keltő pletykákról. Állítása szerint mielőtt elment volna a bárba, felhívta barátnőjét, Vanessát és engedélyt kért tőle. Vanessa pedig megengedte neki, hogy elmenjen.

"Én nem az a fajta srác vagyok, aki gyakran vesz részt ilyen dolgokban. Sok mindent hallottam az ilyen helyekről, leginkább rap zenékből. Állítólag eléggé híresek. Lelki szemeim előtt láttam, hogy egy szép kanapén ülök T-Painnel és Usherrel a pénzesőben - de igazából nem ilyen." -mesélte Zac.

Mint azt már említettem, Zac Vanessát hívta fel először, hogy engedélyt kérjen:

"Hogy kezdenél bele egy ilyen beszélgetésbe anélkül, hogy egy totális seggfejnek éreznéd magad?! De Vanessa beleegyezett."

Jó tudni, hogy minden rendben Vanessa és Zac háza táján.  

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek