Starity

Selena Gomez lett az év nője

2012. november 16. 17:05   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap osztották ki New Yorkban a Glamour Woman of the year-díjakat. A szerencsések között Selena Gomez is szerepelt.

hirdetés
Selena Gomez lett az év nője

Selena Gomez nemrég szakított barátjával, Justin Bieberrel, ennek ellenére nem tűnik úgy, hogy teljesen a padlóra került volna. Nem is lehetne oka rá, hiszen idén az amerikai Glamour magazin neki ítélte az „Év nője”-díjat, amelyet tegnap vett át New Yorkban.

A hamarosan megjelenő decemberi Glamour magazin címlapján találkozhatunk Selenával és betekintést nyerhetünk új stílusába. A színész-énekesnő igazán dögös ruhadarabokba bújt a fotózás kedvéért, valamint elnyerte a minden évben hazánkban is kiosztásra kerülő Woman of the year-díjat, amelyet az újság olvasói és a főszerkesztők ítéltek neki oda munkájáért. A nyertes nagyon kitett magáért, és a következő néhány sorral mondott köszönetet:

Megtisztelő egy teremben állni olyan nőkkel, akik sikereiért én csak vágyakozom. Csak szeretném megosztani minden lánnyal, hogy van hangotok, van esélyetek, hogy azt csináljátok, amit szerettek, legyen az akár színészet, akár éneklés. És egyszerűen csak legyetek hűek önmagatokhoz. Az a személy, aki megtanított erre, jobban mint bárki más, az én anyukám. Ő annyira erős és gyönyörű, és ő tanított meg mindent nekem. Köszönöm. Köszönöm a Glamournak, valamint Ethannek és Cindi Levie-nek. Ez egy olyan dolog, amit soha nem fogok elfelejteni- fejezte be beszédét könnyeivel küszködve.

A díjat több szerencsés hölgy is megkapta ebben az évben, többek között Annie Leibovitz, Zaha Hadid, Lena Dunham, Sharmeen Obaid-Chinoy, Ethel Kennedy, Rory Kennedy, Jenna Lyons, Erin Merryn, Ruth Bader Ginsburg és az idei Olimpán aranyérmet nyert amerikai sportolónők is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek