Starity

Channing Tatum 2012 legszexibb férfija

2012. november 14. 20:08   |   Szerző: szavy

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A People magazin olvasói idén is megszavazták, hogy kit tartanak az év legvonzóbb férfijának. Az idei győztes a 2009 óta nős Channing Tatum lett.

hirdetés
Channing Tatum 2012 legszexibb férfija
Fotó: People

A People magazin szokásához híven idén is kihirdette, hogy olvasói kit tartanak a legvonzóbb férfinak. A megtiszetelő Sexiest Man Alive 2012 cím tulajdonosa ezúttal Channing Tatum lett, aki a trónt Bradley Coopertől vehette át. A 32 éves színésszel épp akkor tudatták telefonon a hírt, mikor feleségével a kutyákat fürdették a kádban, és csak annyit tudott hirtelen hozzáfűzni, hogy csak szórakoznak vele.

A nyáron Mágikus Mike-ként chippendélező színész természetesen interjút is adott a magazinnak a fotózás után, melyben a feleségéről, Jenna Dewanról és a családalapításról is beszélt. „Én készen állok, és azt hiszem, hogy ő is. Legalább három gyereket szeretnék, de a lényeg, hogy egészségesek legyenek, aztán majd meglátjuk, hogy mi lesz. De a pasik dolga a legkönnyebb, mindig azt mondjuk, hogy »szeretnék vagy 15 gyereket«. Azt hiszem szükségem lesz egy másik feleségre is” – vette viccesre az interjút Channing.


Fotó: People

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek