Starity

Chris Brown modellnek áll?

2012. november 22. 16:04   |   Szerző: Im a SlaveForBritney

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A legújabb hírek szerint Chris Brown ki szeretné magát próbálni modellként.

hirdetés
Chris Brown modellnek áll?

Chris Brown mostanában nem igen unatkozhat. Egyrészt nekikezdett legújabb, Carbe Diem néven ismerté vált turnéjának – ami már most nem tetszik néhány országnak. Másrészt viszont elgondolkozott azon, hogy milyen pályafutást futna be modellként.

A Women's Wear Daily hírei szerint az énekes már alá is írt egy szerzősést a Wilhelmina Internationallel, ahol olyan sztárok fordultak meg, mint Fergie és Natasha Bedingfield.

„A művészet és a stílus mindig is jelentős szerepet játszott az életemben – és fejlődött velem az egész karrierem során. Nagy boldogsággal tölt el az, hogy csatlakozhatok a Wilhelmina csapatához.” – nyilatkozta Chris.

Taylor Hendrich, a vállalat igazgatója dicséri az előadó optimizmusát és megjegyezte, hogy izgatottan várják a munkát vele. Chris már kipróbálta magát a divatszakma különböző ágazatain, de vajon az ipar ezen részén is sikeresnek tud bizonyulni?

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek