Starity

Taylor Swift imádja a rosszfiúkat

2012. november 22. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A country-csillag elmondása szerint ő is kedveli a rosszfiúkat, azonban csak az olyanokat, akik a jó időben a jó útra tudnak térni.

hirdetés
Taylor Swift imádja a rosszfiúkat

Minden lány egy rosszfiúra vágyik, aki csak miatta lesz jó – szokták mondani és bizony Taylor Swift sincs ezzel másképpen, ugyanis a Parade magazin nemrég készített interjút vele, melyben meglepő módon szerelmi élete volt terítéken, emellett pedig elárulta, hogy ő is vonzódik a rosszfiúkhoz.

„Nagyon érdekes karizmáról van szó. Általában sokat beszélnek, ha pedig éppen nem, akkor is tudják, hogyan nézzenek rád és ezzel elmondjanak mindent. Azt hiszem minden lány álma megtalálni a saját rosszfiúját a megfelelő időben, amikor többé már nem akar rossz lenni.” – árulta el a 22 éves énekesnő.

Taylor emellett beszélt még arról is, hogy nagyon könnyen, gondolkodás nélkül szerelembe esik és a szárnyalás után hamar a padlóra kerül. Kudarcba fulladt kapcsolataira pedig nem negatívan gondol vissza, hiszen ezekből merít ihletet dalaihoz.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek