Starity

Marilyn Monroe-ként pózolt Csobot Adél

2012. november 23. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Csobot Adél egy fotósorozat erejéig kipróbálhatta, milyen barna hajú Marilyn Monroe-nak lenni.

hirdetés
Marilyn Monroe-ként pózolt Csobot Adél
Fotó: Red Lemon

Csobot Adél nem titkoltan nagy Marilyn Monroe rajongó, így biztosan boldog volt, amikor mentora, Malek Miklós barna hajú Marilynként írta le az énekesnőt. A többszörös szépségverseny-győztes Adél példaképéhez hasonlóan a férfiak fantáziáját is igencsak beindítja, így nem csoda, hogy a fiatal lány lehetőséget kapott arra, hogy egy fotózáson a valaha élt egyik legszexisebb színésznő bőrébe bújjon – számol be a Blikk.

Az énekesnőt Marilyn egyik legikonikusabb ruhájában fotózták, abban, amelyet a Hétévi vágyakozás című filmben viselt, és amely eredetijét egyébként tavaly júniusban árverezték el 4,6 millió dollárért. Igaz, a metró helyett ezúttal az X-Faktor ház nappalija adott otthont a fotózásnak, így Adélnak nem kellett attól tartania, hogy a huzat az ő szoknyáját is fellibbenti.

„Kipróbáltam, milyen érzés a bőrébe bújni, remek volt! Nagyon szeretem Marilyn Monroe-t, több filmjét is láttam, az egyik kedvenc videóm pedig éppen az az ikonikus felvétel, amelyiken a Happy Birthdayt énekli John Fitzgerald Kennedynek” - mesélte a fiatal énekesnő a lapnak adott interjújában. „Azért kedvelem őt különösen, mert számomra ő a nagybetűs nő, egy igazi egyéniség, akinek varázslatos a személyisége. Annak pedig, hogy Miklós hozzá hasonlított, nagyon örülök, bóknak veszem”.

%%GALLERY%%

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek