Starity

Csobot Adél: nem a külső számít

2012. október 10. 13:01   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A többszörös szépségverseny-győztes lány az X-Faktorban elsősorban a hangjával szeretne hódítani, de nem tartja kizártnak, hogy a szépsége miatt is rá fognak szavazni.

hirdetés
Csobot Adél: nem a külső számít
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál

Csobot Adél bekerülése az élőshow-ba nagy port kavart a nezők körében. Az affektáló, cukiskodó stílusú lány szinte az őrületbe kerget mindenkit, az RTL Klubnak viszont szüksége van megosztó személyiségekre a magas nézettség érdekében, ezért a hátsó ajtón keresztül egyenesen az élő adásba jutatták a bájos tehetséget.

Bár az interneten lépten nyomon Adél utálóira bukkanhatunk, könnyen lehet, hogy szépsége elég lesz ahhoz, hogy kiéhezett tévénézőket szavazásra bírja, hogy sokáig a műsorban maradhasson.

Köztudott, hogy a dalospacsirta megnyerte a nagykárolyi szépségversenyt két évvel ezelőtt, valamint ő lett Miss Turismo egy másik neves versenyen. Arról, hogy ez miképp befolyásolhatja a szavazást a Blikknek nyilatkozott:


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Nánási Pál

„Ebben a tehetségkutatóban nem az a legfőbb szempont, hogy az embert külső alapján szavazzák tovább, de az emberek nem egyformák. Lehet, hogy valakinek ez is számít, így bármi megtörténhet. Nem tartom feltétlenül jó dolognak, hogy az emberre azért szavaznak, mert jól néz ki, de az előadó-művészetben fontos ez is. Számomra az éneklés fontosabb a szépségversenyeken való részvételnél. Az X-Faktorban úgy érzem, jó helyre kerültem, megmutathatom a tehetségem” – nyilatkozta Adél.


Fotó: RTL Klub / Sajtoklub / Nánási Pál

Malek Miklós szerint az a legfontosabb, hogy valaki hiteles legyen a színpadon, de a szépség egy tévéműsorban egyáltalán nem utolsó szempont. „Ha ez rádiós műsor lenne, nem volna olyan fontos, hogy jól nézzen ki valaki. Ez nem azt jelenti, hogy szépségkirálynőnek kell lennie, de a külső és a belső legyen szinkronban. Mindenkinél fontos, hogy ráerősítsünk a küllemére, így Adélnál is hangsúlyozzuk az adottságait.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek