Starity

Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?

2012. október 04. 08:08   |   Szerző: ItsMilan

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokakban felháborodást váltott ki, hogy az X-Faktor mentorai a lányok közül versenyszerűtlenül, hetedikként juttatták tovább Csobot Adélt – talán nem is jogtalanul.

hirdetés
Csobot Adélt meghívták az X-Faktorba?

A nagykárolyi lány először egy helyi tehetségkutató, a Médiabefutó kolozsvári válogatóján próbált szerencsét, ahol a közönség mellett az RTL Klub embereit is sikerült elkápráztatnia. A FrissÚjság nevű szatmári napilap értesülései szerint a fellépést követően az X-Faktor megfigyelői felkeresték Adélt, és tetszésük kifejezése mellett még helyet is ajánlottak neki a showban.

„Eszembe sem jutott volna jelentkezni az X-Faktorba, a tehetségkutató műsor megfigyelői kértek fel arra, hogy nevezzek. Mindez a médiabefutó kolozsvári szakaszán történt meg, ugyanis a magyarországi tévécsatorna megfigyelői végig jelen voltak a vetélkedőn” – nyilatkozta Adél.

Bizonyára ennek a meghívásnak köszönheti a magabiztos leányzó, hogy nem kellett az első két válogatón megjelennie, és talán azt is, hogy a mentoroknak nem igazán tetsző Katy Perry-feldolgozás ellenére is sikerült továbbjutnia a mentorházba.

Csobot Adélnak nem a Médiabefutó vagy X-Faktor volt az első próbálkozása: kisebb tehetségkutatók mellett két éve a Megasztárban is feltűnt, ahol az utolsó rostáig jutott el.

„Számomra nagyon fontos az énekelés, hiszen ez az egyetlen dolog, amit nagyon szeretek, viszont nem szeretnék minden áron sztár lenni” – zárta mondanivalóját az énekesnő, akit Szűcs József, a Nagykárolyi Művelődési Központ könnyűzene- és énektanára készít fel a versenyre.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek