Starity

Kinevették Lindsay Lohant

2012. november 27. 07:07   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan új filmjét, a Liz & Dick-et vasárnap vetítették a Lifetime csatornán, és a kritikák szerint igen szórakoztatóra sikeredett.

hirdetés
Kinevették Lindsay Lohant

Bár Lindsay Lohan manapság már inkább botrányaival kerül a címlapokra, semmint szakmai munkásságával, időről időre azért még felkérik néhány szerepre a zűrös életű színésznőt. Áprilisban adtunk hírt arról, hogy Lindsay-t választották az Elizabeth Taylor életéről szóló Liz & Dick című tévéfilm női főszerepére, amely a plakát és az előzetes alapján kifejezetten ígéretes alkotásnak tűnt.

Az elkészült filmet vasárnap mutatták be, ám korántsem azt a hatást érték el a készítők, amit szerettek volna, legalábbis a kritikusok egybehangzó véleménye szerint. A filmen ugyanis mindenki remekül szórakozott és jókat nevetett, a probléma, hogy ez egy komoly életrajzi dráma lett volna.

A legtöbb kritikus ugyan igyekezett pozitívumokat is felfedezni a véletlenül komédiává vált műben, így a Richard Burtont alakító Grant Bowler részeg jeleneteit, Lindsay őszinte mosolyát és persze a jelmeztervezők munkáját általánosságban mindenki méltatta. Negatívum azonban jóval több akadt, többen paródiába illőnek találták Lindsay alakítását, akinek nehezére esett a legendás sztár érzelmeit megjelenítenie, ráadásul a Liz Taylorra jellemző enyhe brit akcentust is többször elfelejtette használni sok jelenetben.

Reméljük, hogy Lindsay betartja korábban tett ígéretét és nem fogja elolvasni a filmről írt kritikákat, hiszen mostanában nem sok pozitív dolog történik vele, így talán jobb is, ha nem idegesíti magát még ezzel is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek