Starity

Napi két liter vodkán él Lindsay Lohan

2012. december 01. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lindsay Lohan ugyan szeretne jó útra térni, ám jelenlegi életvitele mellett ez nem lesz könnyű feladat.

hirdetés
Napi két liter vodkán él Lindsay Lohan
Fotó: Paul Morigi/WireImage/Getty Images

Lindsay Lohan nemrég azt nyilatkozta, hogy karriert és családot is szeretne, ám barátai szerint Lindsay jelenlegi életvitele mellett az is kész csoda, hogy a színésznő még életben van.

Bár a sztár ügyvédje váltig állítja, hogy Lindsay csütörtöki letartóztatásában semmilyen szerepe nem volt az alkoholnak, a TMZ portál szerint az egykori gyereksztár hónapok óta erősen iszik, akár napi két liter vodkát is képes legurítani. A portálnak nyilatkozó ismerősei szerint Lindsay-t katasztrofális anyagi helyzete és a börtönbe kerülés lehetősége kergette az italhoz. Gyakran már ébredése pillanatában az üveghez nyúl, és sokszor gyakorlatilag végigissza az egész napot.

A portál értesülése szerint csütörtöki balhéja napján is ez történt, az aznap esti Justin Bieber koncertre már intoxikált állapotban érkezett, és a szórakozóhelyen is tovább folytatta az ivást.

A sztár barátai már azt is feladták, hogy segíteni próbáljanak neki, mivel részegen nagyon agresszívvá válik, ami magyarázatot adhat a csütörtökön történtekre is. Úgy tűnik azonban, hogy Lindsay-nek igenis szüksége lenne segítségre, mert ilyen rossz szokások mellett az sem biztos, hogy a következő születésnapját megéri.

A Lindsay áldozatává vált nő, Tiffany Mitchell közben úgy döntött, bepereli a sztárt, és egy igazi sztárügyvédet fogadott fel Gloria Allred személyében, úgyhogy Lindsay vagyona és vodkakészlete várhatóan tovább fog apadni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek