Starity

Lindsay Lohan gyereket és Oscar-díjat akar

2012. november 22. 18:06   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bár a színésznő jelenleg nem szerelmi életére koncentrál, nagyon szeretne örökbe fogadni egy kisfiút, előtte azonban még sok filmet és egy Oscar-díjat tervez.

hirdetés
Lindsay Lohan gyereket és Oscar-díjat akar

Lindsay Lohan élete mindig is zűrös volt és közkedvelt a médiában, most azonban úgy tűnik, hogy változni szeretne és karrierjére koncentrálni. A botrányos színésznő őszintén mesélt a US Weekly-nek édesapjával való kapcsolatáról, egykori sérelmeiről, arról, hogy úgy érezte mindenki ellene fordult, a börtönben és rehabon töltött időkről, szerelmi életéről és jövőbeli terveiről is.

„Voltam elég bátor azt mondani, hogy »Igen szeretek egy lányt. És?«. Ettől viszont olyan helyzetbe került, hogy mindennap támadták. Ez nem fair. És végül mivel maradtam? Összetört szívvel. Ez volt 3 éve és azóta nem volt egy komoly kapcsolatom sem. Először magamat kell megszeretnem, hogy aztán mást is tudjak - kezdte LiLo, majd jövőbeli tervei kerültek szóba – Még nem koncentrálok arra, hogy újra megtaláljam a szerelmet. Először egy csomó filmet akarok, aztán nyerni egy Oscart és végül gondolni a szerelemre.”

Mindazok ellenére, hogy Lindsay gyermekkora korántsem volt felhőtlen és családjával sem ápol éppen jó viszonyt, mindenképpen szeretne majd anya lenni: „Örökbe akarok fogadni egy kisfiút. Nem akarok egy kicsi-Lindsayt.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek