Starity

Újra egy pár Liam Payne és Danielle Peazer

2012. december 05. 21:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A hírek szerint Liam Payne ismét összejött volt táncos barátnőjével, Danielle Peazerrel.

hirdetés
Újra egy pár Liam Payne és Danielle Peazer

Liam Payne ismét volt barátnőjének, Danielle Peazernek csapja a szelet. A pár szeptemberben mondta ki, hogy elválnak útjaik, és azóta is kerülték egymás társaságát. A One Direction énekese szakításuk után leborotváltatta a haját, és kettő tetoválást is varratott magára. Ami még jobban felkavarta a rajongókat, az a hír volt, hogy a fiú és Leona Lewis randizgat egymással – mint később kiderült, ez csak pletykának bizonyult.

Viszont december 3-án olyan képek kerültek a világhálóra, amelyekből mindenki arra következtethet, hogy az énekes és a táncos barátnője ismét egymásra talált.

A képek New York utcáin készültek, ahol boldogan sétáltak kézen fogva. Ezeken kívül Danielle hivatalos volt a fiúk fellépésére, ami a Madison Square Gardenben volt megrendezve. Természetesen együtt hagyták el az after partyt is, és azóta szemtanúk szerint együtt töltötték az idejüket.


Fotó: Splash News

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek