Starity

Dulce María a rajongóival ünnepelt

2012. december 07. 18:06   |   Szerző: Ancsu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A tehetséges énekesnő, Dulce María a brazíliai rajongóival ünnepelte a születésnapját.

hirdetés
Dulce María a rajongóival ünnepelt

A gyönyörű énekesnő, Dulce María épp Brazíliában turnézik, így december 5-én ott töltötte a születésnapját. A tehetséges lány ez alkalomból úgy határozott, hogy az ottani rajongóival tölti a napot, hogy viszonozza az eddig szeretetet, bizalmat és támogatást.

„Ez egy különleges nap ebben az országban. Ma van a születésnapom, és azt tervezem, hogy összes brazil rajongómmal fogom tölteni ezt a napot, hogy viszonozzam nekik a sok támogatást a karrierem során. Úgy gondolom, hogy ez egy lehetőség, hogy minél közelebb kerüljek a rajongóimhoz. Így, amíg itt tartozkodom Brazíliában, minden városban, ahova ellátogatok, ünnepelni fogok picit a rajongókkal” – mesélte Dulce.

A mexikói énekesnő turné alatt számos új dalt is elénekel az új lemezéről, mely jövőre fog megjelenni. A körút alatt többek között ellátogat Río de Janeiróba és Sao Paulóba is.

Az interjú alatt több részletet is elárult az új lemezével kapcsolatban. „Az új album sokkal erősebb és meghittebb lesz, mint az első. Az összes számot én írtam, így ez egy nehezebb, kényesebb folyamat volt, de nagyon élveztem” – fejezte be mondanivalóját.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek