Starity

A legnagyobb sminkbakik IV.

2012. december 07. 19:07   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ismét újabb dózisban láthatjátok a legnagyobb sztárok legnagyobb vörös szőnyeges baklövéseit - természetesen a smink terén.

hirdetés
A legnagyobb sminkbakik IV.

Senki sem tökéletes – akármennyire is meglepő, vagy sem még azok a híres hölgyek – vagy urak – sem, akikre ezrek, vagy akár milliók is felnéznek, követik őket és példaképüknek tekintik őket, hiszen ők is követnek el számos hibát, akár öltözködés vagy esetünkben akár a smink terén. Lássunk most ismét öt hírességet, akik kiérdemelték, hogy szerepet kapjanak cikksorozatunk negyedik részében.

Ashley Olsent bájos kislányként ismerte meg a világ ikertestvérével karöltve, időközben azonban mindketten felnőttek és gyönyörű nővé értek, akik bizony néha hibákba esnek a külsejüket illetően. Az első képen például nagyon úgy tűnik, hogy Ashley kicsit túlzásba vitte a szolárium használatát, ami nem túlzottan áll előnyösen neki, hiszen sokkal szebb természetes bőrszínével.

Azonban nem csak a hölgyek járnak pórul ha kicsit napbarnítottabb hatást szeretnének elérni, hiszen Bradley Cooper kínos balesete jó példa arra, hogy a férfiak is képesek sminkbakikat elkövetni. Ez esetben a Másnaposok sztárja akart barnább tónust, de sminkese nem végzett túl jó munkát, mivel jól láthatóan nem dolgozta el rendesen a barnítót az arcán és a nyakán.

Reméljük Drew Barrymore célja a figyelemfelkeltés volt ezzel az igen csak furcsa sminkkel és okkal lett ilyen a végeredmény, nem pedig egy véletlen és igen félresikerült, szerencsétlen alkotás volt. Mindenesetre egyértelműen megállapítható, hogy nem áll jól a színésznőnek ez a nagy fehérség, ami még hajának egy részét is befedte.

A Glee dalospacsirtája szinte mindig kifogástalanul és csodálatosan fest, azonban nem is olyan régen ő is pórul járt. November 29-én ugyanis Lea Michele a 2013-as Hollywood Foreign Press Association és InStyle Miss Golden Globe partin járt, ahol egy kis hibát eltekintve lehengerlően festett: melle felett jó pár árnyalattal világosabb folt tündökölt, amit a rosszul elkent alapozó okozott.

Leával ellentétben Nicole Kidman nem mostanában követte el a malőrt, hanem még 2009-ben Kilenc című filmje New York-i premierjén, a már megszokott fehér púderrel. A legtöbben nem tudják elhinni, hogyan történhetett ez, a legésszerűbb magyarázat azonban az, hogy ráncai elrejtésére egy olyan port használt sminkese, ami az erősebb vakuk hatására fehéren világít a képeken, hiszen készültek olyan fotók is, melyeken nem látni a bakit.

Cikksorozatunk előző részei:

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek