Starity

Megszületett Gisele Bündchen kislánya

2012. december 07. 19:07   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A brazil szupermodell december 5-én szülte meg második gyermekét, aki kislány lett, és makkegészségesen jött a világra.

hirdetés
Megszületett Gisele Bündchen kislánya

A brazilok büszkesége és egyben a világ egyik legkeresettebb modellje ismét anyai örömök elé nézhet, ugyanis tegnapelőtt, december 5-én világra hozta második gyermekét, aki kislány lett.

Már korábban is szárnyra keltek a pletykák, miszerint a szupermodell állapotos, ám Gisele a szóbeszédek és a róla megjelent pocakos képek ellenére sem jelentette be soha hivatalosan, hogy babát vár, ezért is meglepő, hogy most saját maga adott jelentést a történtekről a Facebook-oldalán, sőt, még egy képet is közzétett a csöppségről.

„Nagyon szerencsésnek érezzük magunkat, hogy még egyszer megtapasztalhattuk azt a csodát, amit egy születés okoz, és örökké hálásak leszünk, hogy lehetőséget kaptunk egy másik kis angyalt felnevelni. A kislány egészséges, és tele van élettel. Köszönöm mindenkinek a támogatást és a jókívánságokat” – írta Gisele.


Fotó: Facebook

A pici a Vivian Lake Brady nevet kapta, és Bostonban született makkegészségesen. Gisele-nek nem lesz új az anyaság, hiszen 2009-ben világra hozta Benjamin nevű kisfiát, valamint férje, Tom Brady előző házasságából született fiát, a négyéves Jacket is úgy neveli, mintha a sajátja lenne.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek