Starity

Ana Lorena Ibañez váltotta Astrid Caballerót

2012. december 12. 12:12   |   Szerző: Bogi13

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nyilvánosságra hozták, hogy ki fogja képviselni Panamát a januári Reinado Internacional del Café versenyen, Astrid Caballero helyett. A választás Ana Lorena Ibañezre esett.

hirdetés
Ana Lorena Ibañez váltotta Astrid Caballerót

2012 novemberében derült, ki, hogy a 22 éves Astrid Caballero fogja képviselni országát a 2013-as Reinado Internacional del Café versenyen. A lány a Virreina címet nyerte el az idei Miss Panama szépségkirálynő-választáson, így a szervezők őt találták a legmegfelelőbbnek egy nemzetközi versenyen való szereplésre. Már csak azért is, mert az idei Miss Latinoamerica versenyen igen szép helyen végzett.

A panamai modellt nem sokkal ezután kitüntették a Miss Intercontinental Panama 2012 címmel is. Így ő utazott ki Németországba, hogy részt vegyen a nemzetközi versenyen, ahol azonban sajnos nem ért el helyezést. December elején kiderült, hogy Astrid mégsem képviselheti országát januárban, a Miss Intercontinental versenyen való részvétel miatt, pedig már mindent előkészítettek az utazásra, Kolumbiába, a verseny helyszínére.

Egy kis idő elteltével kiderült, ki lesz az, aki Astrid helyett kiutazik a versenyre. A hírt december 11-én hozták nyilvánosságra: a Miss Earth Panama cím birtokosa, Ana Lorena Ibañez lett a Reinado Internacional del Café panamai küldöttje. A lány örömmel fogadta a hírt, elmesélte, hogy szeretne minél jobb helyezést elérni a versenyen, legalább olyat, mint a 2008-as évben, ugyanis akkor Ginelle Saldaña a harmadik udvarhölgy címet nyerte el. Azóta sajnos nem ért el panamai versenyző ilyen jó eredményt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek