Starity

Három videoklippel rukkolt elő Ayumi Hamasaki

2012. december 14. 08:08   |   Szerző: silenc

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A J-Pop császárnője, Ayumi Hamasaki egy pillanatra sem pihen, ugyanis pár napja három videoklippel örvendeztette meg rajongóit.

hirdetés
Három videoklippel rukkolt elő Ayumi Hamasaki

Ayumi Hamasaki második évfordulós lemeze az Again címet kapta, és december 8-án került a boltok polcaira. A korong a második helyen nyitott az Oricon-listán, pár napja pedig három videoklipet töltöttek fel az internetre, amelyeket a Wake Me Up, a Sweet Scar és a Snowy Kiss dalaihoz készített Ayu.

A Sweet Scar videoklipjét az egyszerűség jellemzi. Az énekesnő egy fehér inget és egy farmert visel, miközben egyedül üldögél otthon. Lágy színek, homályosítás, igazi minimál, ami abszolúlt illik a számhoz.

A Wake Me Up videoklipje az elején bolondosan indul: az énekesnő két jóképű férfival megy egy utazásra, ám közben a dolgok megváltoznak, és kiderül, kit fog választani Ayu: barátját vagy esetleg a másik fiút? A kisfilmben feltűnik egyébként a 34 éves énekesnő újdonsült barátja is.

A Snowy Kiss teljes ellentéte a Wake Me Up videoklipjének. Valójában részben a Wake Me Up és a You & Me rövidfilmeknek a folytatása. A többivel ellentétben itt eluralkodik a szomorú hangulat: tele van veszekedéssel és szívfájdalommal, ugyanakkor boldog pillanatokat is felfedezhetünk.

Az énekesnő harmadik évfordulós kislemeze A Classical címen jelenik meg január 8-án.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek