Starity

Axente Vanessa ismét a Prada kampányában

2012. december 21. 11:11   |   Szerző: Pöttömke

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Vanessa karrierje töretlenül ível felfelé. Egyre több magazin teszi címlapjára, és kampányfelkérései is érkeznek szépen sorban. Most újabb lehetőséget kapott a világhírű olasz divatmárkától, a Pradától.

hirdetés
Axente Vanessa ismét a Prada kampányában
Fotó: Steven Meisel / Prada

Axente Vanessa kétségkívül az egyik legfeltörekvőbb fiatal modellnek számít világviszonylatban is. Röpke egy év alatt több mint 25 alkalommal szerepelt a divatbemutató szezonok alatt, és a magazinok is előszeretettel közlik divatanyagait, illetve címlaplánynak is gyakorta megteszik a rangosabbnál rangosabb divatlapok.

Legutóbb az olasz Vogue extravagáns divatanyagában, illetve hamarosan a Vogue Japán kiadásának címlapján is megcsodálhatják az olvasók.

Vanessa kapcsolata a Pradával nem újkeletű, hisz az őszi/téli szezonban is modellt állhatott már a márka kampányához elismert topmodellek társaságában. A soronkövetkező 2013-as tavaszi/nyári idényben nem kisebb szupermodellekkel képviseli az olasz márka kampányát, mint Amber Valletta, Eva Herzigova, Irene Hiemstra, Irina Kravchenko, Kirsten Owen, Maartje Verhoef, Raquel Zimmermann, Saskia de Brauw, Sung Hee Kim és Sasha Pivovarova.

A kampányfotók Steven Meisel fotós munkáját dicsérik. A hölgyek sminkje Pat McGrath, frizurájuk pedig Guido Palau mesterműve.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek