Starity

Összefoglalás 2012: a legnagyobb átváltozások

2012. december 22. 15:03   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Összeállításunkban az idén történt legsokkolóbb átváltozásokat mutatjuk be.

hirdetés
Összefoglalás 2012: a legnagyobb átváltozások

2012 bővelkedett megdöbbentő átváltozásokban: egyes sztárok stílusuk formázása, mások filmszerep kedvéért estek át különféle transzformációkon. A súlyveszteségek-, növekedések mellett sokan hajuk egy részétől váltak meg, vagy festették át.

Talán Willow Smith okozta a legnagyobb döbbenetet 2012 februárjában, amikor haját teljesen lenyírta, majd a maradékot zöldre festette a következő hónapban. A Smith lány 2011 végén és 2012 elején rendszeresen hallatott magáról, ám úgy fest, szülei, Will Smith és Jada Pinker Smith a körmére néztek, mivel aligha volt nevezhető normálisnak, amit a tizenegy éves lány művelt magával.

Minden bizonnyal Anne Hathaway is a dobogóra kerülne, ha pontozással mérnénk az átváltozásokat: a színésznő gyönyörű göndör tincseitől vált meg áprilisban, ráadásul drasztikusan lefogyott. Állítása szerint Les Misérables-beli szerepe miatt két héten keresztül semmit sem evett, éjjel-nappal az edzőteremben fárasztotta magát, hogy testét megtörtté formálja.

Demi Lovato májusban cserélte le gesztenyebarna hajkoronáját. Ugyan jelent már meg a barna és vörös különböző árnyalataiban, a szőke teljesen távol állt tőle. 14-én, az amerikai X-Faktor sajtótájékoztatóján azonban az énekesnő már új frizurájával jelent meg, amellyel rajongói között nagy sikert aratott.

A szörnyanya, Lady Gaga egyik kevésbé sokkoló kijelentése az volt, amikor elmondta, a popénekesek nem táplálkoznak. Ennek ellenére tizenhárom kilót sikerült felszednie idén, majd platinaszőke hajzuhatagát is a vörösesbarna váltotta fel. A pluszkilók miatt sokan támadták, ő viszont azzal érvelt; nem érti, miért őt piszkálják, amikor kolléganője, Adele jóval nagyobb nála.

2012 nyarának elején az Aeon Flux sztárja, Charlize Theron döbbentett meg mindenkit azzal, hogy kopaszra nyíratta a haját. Átváltozását legújabb filmje, a Mad Max: Fury Road indokolja, amelyben Furiosa szerepét ölti magára. Kopasz fejbőrét többnyire sapkákkal és kalapokkal takarta, ha kilépett az utcára, de Theron stylistja többször is hangoztatta, mennyire gyönyörű így, hiszen nem fél az átváltozásoktól – a 2003-as A rém kedvéért is teljesen eltorzította magát.

Az egykori Disney-sztár, Miley Cyrus sok mindent kipróbált már a divatban mind haj, mind öltözködés terén. Miután végzett az ombre hajjal, visszatért a szolid szőkéhez, végül mindössze pár centisre vágatta a haját. A miértjéről számtalan pletyka kelt útra, de Cyrus kijelentette, egyszerűbben szexisebben érzi magát így, mint valaha.

Jared Leto drasztikus fogyózásba kezdett, hogy eljátszhassa egy transzvesztita szerepét a Dallas Buyer's Club című filmben. A 30 Seconds to Mars frontembere többek közt szemöldökét is legyantáztatta, hogy kinézetét még inkább nőiessé tegye. A színész önmaga éheztetésével éri el a lehető leggyorsabb fogyást, így nem is meglepő, hogy tulajdonképpen csont és bőr.

Cynthia Nixon szintén egy filmszerep kedvéért vált meg gyönyörű, vörös hajától. A színésznő év elején, januárban sokkolta a világot azzal, hogy kopaszon jelent meg a Live With Kelly Show-ban. Cynthia a Wit című színdarabban egy rákos nő, Vivian Bearing karakterét öltötte magára, és inkább választotta a nullásgépet, mint a kopaszsapkát. A sztár egyébként maga is megküzdött már a rákkal, így nem okozott számára gondot egy rákos nőt alakítani.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek