Starity

Csobot Adél Istenes Bencét választotta

2012. december 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Még az X-Faktor ideje alatt derült fény Csobot Adél és Istenes Bence kapcsolatára, ám az énekesnőt Erdélyben is várta valaki. Adél végül Bencét választotta.

hirdetés
Csobot Adél Istenes Bencét választotta
Fotó: RTL Klub/Sajtóklub/Nánási Pál; Viva TV

Csobot Adélról nemrég elterjedt a hír, hogy két fiút is szédít egyszerre, azonban fény derült rá, hogy szakított nagykárolyi barátjával , aki azonban az újrakezdésben reménykedik. Az énekesnő exe, István úgy gondolja, az RTL Klub műsorvezetője és az X-Faktor harmadik helyezettje között nincs barátságnál komolyabb dolog.

Istvánnak azonban csalódnia kell: Csobot Adél és Istenes Bence egyre inkább felvállalják a kapcsolatukat, és a jelek szerint szerelem van köztük. „Most, hogy a műsornak vége, már több időnk lesz az ismerkedésre. Egyelőre találkozgatunk, és alakulóban van a történet. Ha majd olyan szinten lesz a kapcsolatunk, szívesen beszámolok róla. Örülök neki, hogy felköltözik, mert így továbbra is tudunk majd találkozni. Nagyon cuki és aranyos lánynak tartom, igazi egyéniség” – mesélte Bence a Borsnak.

Adél kevesebbet beszélt a Bencével való kapcsolatukról, de az elmondottak alapján már nem érdekli nagykárolyi exbarátja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés


Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek